Contacteaza-ne

Contact info

Shoes Republic SRL

Registrul Comertului: J40/7498/2021, CIF: RO44175683

  • Str. Gherghitei Nr. 60, Bucuresti
  • Email
  • Telefon
    0747.999.9900747.999.990

1. Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati...Suntem aici pentru a va ajuta.

2. Sunati la nr. 0747.999.990 sa ne anuntati Modelul si marimea Dorita pentru efectuarea schimbului.

3. Schimbul se efectueaza in limita Stocului disponibil, daca nu avem pe stoc cerinta dvs. vi se poate aloca un voucher cu contravaloarea produsului/produselor pentru a naviga pe site si efectua o noua comanda.

4.Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Tur platit de dvs. retur 20 de lei.

5. Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat de dvs. in Formular.

6. Contactati un serviciu de curierat rapid fara Posta Romana (Nu Ridicam colete expediate prin posta Romana).

7.PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

8.TREBUIE SA NE NOTIFICATI INTENTIA DUMNEAVOASTRA PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE MA Sus (in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produsului).

IMPORTANT: Dupa completarea formularului, puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 30 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

Daca doriti restituirea banilor, parcurgeti obligatoriu pasii urmatori:

Pasul 1: Impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) sau in cutia originala primita. Produsele deteriorate vor fi refuzate. PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

Pasul 2: Coletul va fii expediat la urmatoarea adresa: Gentlemanshoes.ro, str. Arbore Zamfir nr. 4 sect. 2 Bucuresti cp.023116 tel. 0747.999.990.

Pasul 3: In colet, includeti o copie dupa buletin (sau numele in clar si CNP-ul) pe care sa fie mentiont IBAN-ul in care se va face plata. Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa includeti in colet si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv

Pasul 4: Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia returului.

Pasul 5: Contactati un serviciu de curierat rapid (NU ridicam colete trimise prin posta Romana) pentru a trimite coletul (recomandam urmatoarele firme de curierat, in aceasta ordine: Fan Curier, Urgent Cargus, DPD sau orice alta firma de curierat rapid)

Pasul 6:NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS sau cu plata transportului la noi. Nu putem face plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar.

IMPORTANT: Dupa completarea formularului, puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 30 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

SC WANDERFULL SPORT SHOES SRL

Str. Arbore Zamfir nr. 4 sect. 2 Bucuresti.

Telefon contact: 0747.999.990

Email: office@bonucci.ro

Program relatii cu clientii: L-V 10:00-17:00